Welgelegen kantoorruimte met 4 staanplaatsen; vlakbij het station

Kantoor in app. gebouw voor € 650.000

Tiensevest 106/1, 3000 Leuven
Ref: spir1596
EPC: 396 kWh/m2

Omschrijving

Deze gelijkvloerse kantoorruimte beschikt over 4 overdekte autostaanplaatsen, heeft een grote zichtbaarheid en is supervlot bereikbaar: gelegen op de binnenring van Leuven, vlak over het Provinciehuis en op wandelafstand van het station (en de publieke parking eronder)!

Ze meet maar liefst 269 m² ("bruikbare vloeroppervlakte" volgens het EPC = bruto-oppervlakte).

Momenteel is de kantoorruimte in 2 delen opgesplitst (met elk 2 vitrines), waarvan het groter, linkerdeel verhuurd is (aan de Huurdersbond) en het rechterdeel vrij van huur is.
Beiden zijn te bereiken via de hoofdingang van het gebouw.
Beide delen terug samenvoegen is ook mogelijk.

Het rechterdeel (meteen rechts na de ingang) is een lichtrijke kantoorruimte van ca. 42 m² en heeft 2 grote vitrineramen, de bureelruimte, een keukentje, een berging, een toilet en airco.

Het linkerdeel beschikt over o.a. een inkomhal/gang, een ontvangstruimte (met bureau), 6 burelen, sanitaire ruimte met lavabomeubel en toilet, 2 bergings en een ruime, ingerichte keuken die toegang geeft tot een koertje.

De vier autostaanplaatsen zijn overdekt en bevinden zich achterin het gebouw (toegang via de toegangspoorten rechts van de ingang).

De verkoper betreft een vennootschap (CVBA). Deze kantoorruimte is het enige onroerend goed in deze vennootschap en de verkoper laat ook toe om zijn VENNOOTSCHAP OVER TE KOPEN, dus inclusief de kantoorruimte.

(Ter info. Vanaf 01/01/2022 geldt er een renovatieverplichting voor niet-residentiële gebouwen maar die verplichting is erg beperkt omdat het hier een kleine niet-residentiële eenheid als deel van een groter gebouw betreft. Meer info vindt u op https://www.vlaanderen.be/bouwen-wonen-en-energie/niet-residentiele-gebouwen/co2-uitstoot-verlagen-bij-niet-residentiele-gebouwen/verplichtingen-voor-kleine-niet-residentiele-gebouwen).
Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
G-score A
P-score A
EPC waarde 396 kWh/m²
396
Keukentype Geïnstalleerd
Verwarming Aardgas
Verwarmingsketel Gemeenschappelijk
Centrale verwarming ja
Schrijnwerk buiten Aluminium
Dubbelglas ja
Prijs € 650.000,00
Ki € 3.661,00
Instapklaar ja
Bebouwing gesloten
Aantal wc's 2
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven
Renovatieplicht Niet ingegeven

Panden in de buurt