Over ons

Immo Anthonis is al bijna 40 jaar (!) succesvol actief in de Leuvense vastgoedmarkt.

Opgestart in 1985 door Seraphin Anthonis (erkend vastgoedmakelaar BIV 205013), en momenteel bijgestaan door echtgenote Christiane Roelants,  hun zoon Philippe (erkend vastgoedmakelaar BIV 501410) en collega Mich, is het kantoor nog steeds als een dynamische familiezaak werkzaam.

Ons kantoor bevindt zich in de Bondgenotenlaan 115 te Leuven. Deze exclusieve ligging draagt bij tot een grote zichtbaarheid van het aanbod (duidelijke affichage van het aanbod in de vitrine) en tot een gemakkelijke bereikbaarheid voor onze klanten (bushaltes en verschillende openbare parkings in de onmiddellijke omgeving)!

Wij leggen ons toe op de bemiddeling bij de verkoop van vastgoed in de regio groot-Leuven, alsook op de verhuring ervan.

Als vastgoedmakelaar zijn wij best geplaatst om vraag en aanbod, van een weinig eenvoudige materie als het vastgoed, samen te brengen. Ons kantoor heeft de kennis, het netwerk en de infrastructuur om dit voor u te realiseren.

Onze diensten omvatten o.a. de waardebepaling van het goed, plaatsen van gerichte publiciteit (media, affichage), opstellen van een compleet verkoopsdossier, actieve prospectie naar potentieel geïnteresseerden (door o.a. het aanspreken van ons groot klantenbestand) en de bezichtigingen van het goed. Onze grootste meerwaarde ligt in onze professionele onderhandelingen die wij voeren waardoor wij voor onze klanten op korte tijd de beste prijs kunnen bekomen. 

Wij vragen een concurrentiële commissie, die laag uitvalt in vergelijking met de kosten, tijd en stress waarmee u te maken krijgt als u zelf zou verkopen of verhuren. Want wij doen tenslotte het werk voor u!

Kortom, als welgelegen, dynamisch en ervaringrijk bureau bent u bij ons op het beste adres om uw pand op een vlotte en eerlijke manier te verkopen en/of te verhuren!

Bel ons gerust op 016/23.44.16, of klik hier, indien u uw eigendom wilt verkopen/verhuren en een vrijblijvende schatting wenst of uitleg over onze werkwijze.

 

 


  

 

PARKEERMOGELIJKHEDEN IN DE BUURT VAN ONS KANTOOR?

De OPENBARE PARKINGS "De Ladeuze" (Mgr. Ladeuzeplein), "Kinepolis" (Bondgenotenlaan 145), "Parking Center" (Van Benedenstraat/Diestsestraat) & "De Bond" (onder station) zijn het dichtsbij gelegen.
En er zijn ook enkele, vlakbij gelegen SHOP&GO-PLAATSEN (45 minuten gratis parkeren): in de Louis Melsenstraat (op 50 meter achter de hoek), (overliggende) Justus Lipsiusstraat (andere kant van het pleintje over ons kantoor), Lepelstraat en Koning Leopold 1-straat !!